Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 14.10.2010., 01:45   #1306
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
vietnam special, to i mrtve diže
Speciali su nešto posebno
Jeremy ode sa 15 miliona donga u BMW prodavaonicu i konta da može dobiti novu sedmicu za toliko, kad je odlučio koji će sjedne sa ženom a ona kaže "3 billion dongs"

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ma svi speciali su zakon. Ne znaš koji je bolji. Baš sam prošli tjedan vrtio sve challengese.
Svaki put krepam kad ovi mamlazi odu u US pa kad ih u Alabami rednecksi kamenuju
Tu su vidjeli da je vrag odnio šalu.
Nascar sucks, man love rules u hillybilly državi
Nevjerovatno, a Mayu Cadilac neće upaliti

Prejako mi je bilo kad su odlučili preko noći Mayu pokvariti klimu da onda niko u autu nje nema, pa iščupaju pola konzole, kaže Hammond "do you think he'll notice?" A Clarkson u smijeh

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ili Botswana special, kad se Richard dere za Oliverom ili Clarksonova Lancia Beta Coupe Superleggera
Koliko su samo puta tu Lanciu popravili i koliko puta su ju palili, i svaki puta ju upale
Ono CLarkson ih stiže kad su ga ostavili "I'm baaaaaaack" a May kaže "oh Clarkson well done, i'm dissa.... i'm sorry delighted"

Stvarno su u tim specialima zavoljeli te aute, meni se nekako čini da su u Boliva/Chile specialu i auti i oni najviše toga prošli, od žvakanja kokaina do pijenja VIagre