View Single Post
Staro 13.10.2010., 22:22   #14
Neo2001
Premium

Neo2001's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Osobno imam Samsung YP-3 1Gb mp3 player i mogu reći same pohvale u tom cijenovnom rangu. Da se razumijemo player je u vrijeme kad sam ga ja kupio, prije nekih godinu dana koštao 200kn i za te novce, iskreno vjerujem da ne može možda niti danas bolje. Što mi se tako sviđa? Prije svega dizajn, mali jednostavan praktičan. Ima touch panel, nema bezveznog kliktanja (korisno za vlak, posao, školu...) jako lijepo prima, ima hold tipku ako je netko pomislio da bi moglo tu biti problema... dalje baterija za tako mali mp3 player traje i traje i traje, meni osobno izdrži i 4 dana, ali ja i nisam baš neki pretjrani slušač mp3ica, mislim slušam ali ne više od 1-2 sata dnevno. Taj Samsung ima i radio, RDS ugrađen i radi besprijekorno, trenutno, nikakvih čekanja kod RDS nema, zbilja trenutni odaziv. Isto postoje i ekvilajzer postavke, postoji i audio snimač koji na 1gb može snimiti više od 12 sati zvuka! (korisno za neke inervjue, predavanja). Ima i display na sebi da se vidi koja stvar svira (kod većih, duljih naziva pjesama, naziv pjesme se fino 'scrola' lijevo desno) ma sve u svemu, toplo preporučam, nije high end, ali velim, za tih 200 kn mislim da bolje ne može...
Neo2001 je offline   Reply With Quote