Citiraj:
Autor 1v@n
Nedavno sam nabavio Philips Ariaz 8GB. Prezadovoljan sam mogućnostima. Osim standardnih formata, reproducira još FLAC i APE. Ima radio s RDS-om i mogućnost snimanja s njega, diktafon i vrhunske in-ear slušalice.
|
Nisi ni svjestan kako si olako presao preko boldanih slova iz svog posta!
Jos od prve (98.)
MP3 drndalice vec tada je RDS bio u planu u svakom boljem mp3 sviracu. Ali Philips i Sony nisu mogli dogovoriti soluciju antenskog problema. Jer za minijaturizaciju prijemika, unutrasnja antena nije mogla proci potrebne ateste. I jednostavno su prekrizili RDS, jer antena koja viri iz mp3 playera nije dolazila u obzir. Koliko se ljudi pitalo zasto nitko nema RDS?
Tek nedavno su pozeljeli to dovesti u red i cini se da je konacno zrelo napravljeno, posebno kad je Philips bacio na razumnije $ modele. Opisi nam kakva je brzina i kvaliteta RDS-a dok prelazis po stanicama? Ovo je jako pozitivno i moram priznati da me je iznenadilo kako se prisuljalo!
Inace na glasu kao prvi ozbiljan RDS-ovac je
Samsungov malisan genijalnih ideja i realizacije. Da je ovo Apple potpisao, bio bi valjda na svakom portalu spomenut. Ali Samsung je prosao nezasluzeno malo spominjan koliko je dobro ovo napravio. Jedino nisam siguran dal je RDS bio samo za neka trzista.