istina...potpisujem od riječi do riječi...kad si prije par godina kupio "pilu" od laptopa i platio ju masno znao si da dobivaš kvalitetu za svoj novac...danas dobiješ drek s 1godinom garancije i molitvenim priručnikom da ti necrkne odmah posli toga.
blažen bio moj powerbook iz početka 2003-e kojem sam prije tjedan dana tek promijenio disk a prije par mjeseci bateriju jer je bila držala samo pola sata. Tada 1GHz procesor i 512rama i grafička od 64MB (radeonka 9000) su bili vrlo, vrlo deobre stvari za laptop

takva je bila i cijena...
ali sad nazad na temu. Dell Streak je savršeno dobro zamišljen...kao neka zlatna sredina između modernih tableta (jer su se prije pod pojmom tablet podrazumijevali laptopi s ekranima na dodir ako sam dobro shvatio)i mobitela...svi se žale na mali ekran, ali zato ga ovaj ima. Samo šteta što je tako loša izvedba da praktički dok igraš igrice pa je 'napeto' ga možeš razbiti...
ali sve u svemu autoru ove tebe jedan veliki savjet da ga ne kupuje jer bez obzira što ima godinu dana garancije : što će s njim kad mu istekne garancija a crkne mu