Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 13.10.2010., 17:10   #20772
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
A kako to uspjevaš? Meni 187cm i 67kg, prežderavam pa ništa ne prima ( škembe nema na vidiku ). Halos je svjedok.
Ko što Hamm reče, genetika....

Evo sa wikipedie, tri osnovne vrste građe tijela...

Citiraj:
* Ectomorphic: characterized by long and thin muscles/limbs and low fat storage; receding chin, usually referred to as slim.
* Mesomorphic: characterized by medium bones, solid torso, low fat levels, wide shoulders with a narrow waist; usually referred to as muscular.
* Endomorphic: characterized by increased fat storage, a wide waist and a large bone structure, usually referred to as fat.

Ti si očito ektomorf većim dijelom (većina ljudi je kombinacija ovih triju). Ja sam pretežno endomorf (širok svuda) i stalno sam gladan. A u zadnje vrime kad god ogladnim, natučem se jaja, mesine, sira, tunjevine, tj. izbjegavam junk koliko mogu.

Masu relativno lako natučem ali neizbježno sa njom dolazi i mast

Na 184 cm imam zadnjih dana između 107 i 108 kila, i manje više se dobro nosim sa njima. Da mi otkinu 15 kila sala, izgleda bi mršavo...

Zadnjih pola godine idem u teretanu (iša sam i prošle godine isto toliko), nikako da uvatim kontinuitet. Problem je što radim jako malo aerobnih vježbi, nastojim radit manje ponavljanja sa većim kilažama, na balun sa ekipom nisam zaigra odavno, jedino katkad volim prošetat na zraku.

Da ne budemo offtopic - U podne ipo ness sa mlikom i burek od sira, u 1 sat tanjur blitve zalivene maslinovim uljem+kajgana (5 jaja). Prije uru vrimena 5-6 mandarina. Još uvik jedva dišem.
Emissary je offline   Reply With Quote