View Single Post
Staro 07.01.2005., 23:57   #65
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by Visage
Ako se povedes cinjenicom da u HR postoje u bilo kojoj sferi pravi predstavnici na prste jedne ruke dok su sve ostalo dileri i "distributeri" onda to vise nije teorija vec put razlicitih nabava
preko razlicitih izvora. Bonitet jednog MM-a (Media Markt) znaci zajedno sa velikom financijskom moci garanciju i same robe kao i ujedno kvalitete. Kod nas ima isto financijski sposobnih (u granicama HR) ali poneki ce i dalje na svaki nacin kompromitirati da izvucu koju pinku vise. Pa i ja sam kupio svoj SATA 200 GB Seagate, SCSI CH127GB u HR i svi rade tiho i hladno.

Moj haustor diler nema zaledje firme da ga cuva kad donese kupac natrag na reklamaciju, njemu je to kruh i zato se nikad nece opeci dok ne provjeri dobro izvor odakle mu dolazi roba jer voli mirno spavati. Ovaj 160GB ATA u USB kucistu (tih ali vruc) je kupljen u ducanu (necu reklamirati) i vec je drugaciji.

Sve ja vjerujem sto vi pricate ali isto tako veliki broj tvrdi da su kao i ja sretni i da je sve tiho.

Ako je cijena moje srece da je par Sky-eva moralo biti opeceno, ha, to je zrtva koju moram podnjeti dok me zbog ovih napisanih misli ne stigne zakon akcije i reakcije

Pokoji Sky i CK ionako tu i tamo moraju pasti za boljitak vecine
Sori stari, ali trabunjaš.
Donesi tu svoju Baricu kod mene pa da vidimo tvoje tvrdnje da je tiha i hladna. Isus je isto tvrdio za svoju koja se na kraju pokazala marginalno boljom od moje.
Znaš i sam da različiti ljudi imaju različite kriterije.
Sky je offline   Reply With Quote