Multiplayer neću igrati.Isprobao sam BETU i nije mi se svidjela niti malo.Tko voli, neka izvoli.
Što se singleplayer-a tiče, prešao sam kroz par sati.Istina, prve dvije misije su bleh, pogotovo prva.Ono, rush in i mnogo pucnjave.
Međutim, kako se igra razvija, postaje sve zanimljvije.Meni je priča sasvim solidna, na mjestu.
Mape jesu uskog grla, ima dosta choke pointova, te se ne može baš 'švrljati' okolo da se dođe do clja, već ima točno zacrtan put po kojem se ide (isto tako postoje točno određena mjesta za cover), zato tu stavljam minus.
Grafika nije nešto posebna, ultramoderna, ali nije ni za baciti.
Pogotovo mi se sviđaju animacije, tu stavljam veliki plus, te sam u par navrata mislio da gledam film, lijepo su animirali pokrete i sve ostalo.
Jedna velika, tj. ogromna prednost ove igre je odlična optimiziranost.
Na svojoj konfiguraciji 'vrtio' sam igru na 1280*800 bez VSync-a, sve ostalo po defaultu.
Jedino što mi se zbilja ne sviđa je što u glavnom izborniku nema opcija za Advanced video settings, već se može samo podesiti brightness, contrast, rezolucija, te uklj./isklj. VSync (barem ja nisam mogao pronaći).
Zvuk je solidan u SP-u, pogotovo vokali.Zvukove u MP neću komentirati, pošto puške i ostalo imaju previše bass-a za moj ukus i sve je nekako skompresirano.Ne znam zašto primjećujem razliku u zvuku između SP-a i MP-a, ali jednostavno primjećujem.
Kampanja je kratka, ali to ne mogu zamjeriti, pošto je to danas već standard.Ima stvarno odličnih misija, naći će se za svakoga ponešto.
Uglavnom, 7/10.