View Single Post
Staro 07.01.2005., 23:16   #64
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Sky
Ne bi se složio sa Visageovom teorijom da u Hrvatsku dolaze loši Seagate diskovi. Ako malo pogledaš, 7200.7 Barracude pljuju na sve starne da su glasne te se nemali broj ljudi koji su se poveli Seagateovom reputacijom stečenom barracudama IV i V razočarao kupivši 7200.7, uključujući i mene.
Ako se povedes cinjenicom da u HR postoje u bilo kojoj sferi pravi predstavnici na prste jedne ruke dok su sve ostalo dileri i "distributeri" onda to vise nije teorija vec put razlicitih nabava
preko razlicitih izvora. Bonitet jednog MM-a (Media Markt) znaci zajedno sa velikom financijskom moci garanciju i same robe kao i ujedno kvalitete. Kod nas ima isto financijski sposobnih (u granicama HR) ali poneki ce i dalje na svaki nacin kompromitirati da izvucu koju pinku vise. Pa i ja sam kupio svoj SATA 200 GB Seagate, SCSI CH127GB u HR i svi rade tiho i hladno.

Moj haustor diler nema zaledje firme da ga cuva kad donese kupac natrag na reklamaciju, njemu je to kruh i zato se nikad nece opeci dok ne provjeri dobro izvor odakle mu dolazi roba jer voli mirno spavati. Ovaj 160GB ATA u USB kucistu (tih ali vruc) je kupljen u ducanu (necu reklamirati) i vec je drugaciji.

Sve ja vjerujem sto vi pricate ali isto tako veliki broj tvrdi da su kao i ja sretni i da je sve tiho.

Ako je cijena moje srece da je par Sky-eva moralo biti opeceno, ha, to je zrtva koju moram podnjeti dok me zbog ovih napisanih misli ne stigne zakon akcije i reakcije

Pokoji Sky i CK ionako tu i tamo moraju pasti za boljitak vecine

Visage je offline   Reply With Quote