Citiraj:
Autor blondie
nevjerojatno, imam trio.carnet, pokušavam uppat jedan album cili dan na bilo koji od file sharing servisa, i puca mi veza stalno u sred procesa. a smišno je da kad ne pokušavam uploadat to, veza ne puca. ma nije valjda da to ima veze s ovim šta je carnet?
imam još jedno pitanje: kako se spaja preko wlana sa ovim carnetom? znači ako ne želim preko kabela?
|
Ne vjerujem da ti veza puca zbog file sharing servisa, Carnet nema nikakve zabrane za skidanje sa takvih servisa (mislim, jasno da se ne bi trebali/smjeli skidati filmovi...i ostali ilegalni sadržaji, ali nema zabrane u smislu da se ne može pristupiti rapidshare-u, megauplodu...)
Imam Duo.Carnet i veza mi puca 20-30 puta dnevno (a nisam baš 24h na internetu, pa u ovih nekoliko sati korištenja to je jako puno), prije mi nije tako pucala veza, to se događa zadnja 2-3 mjeseca. Zvao sam Iskon pa mi kažu da je do Carneta a iz Carneta da je to do Iskona....i nakon par poziva na jednu i drugu stranu odustao sam je stalno ponavljaju da je ovaj drugi kriv....
Prestao sam skidati sa file sharing servisa jer je to gotovo nemoguća misija, ali hvala Bogu na torrent clientu kad pukne veza nakon reconnecta nastavi se dalje skidati.
2. Kako se spajaš preko wlana - isto kao i preko kabela samo još upišer ime wlan mreže i WEP/WPA2 key.