View Single Post
Staro 11.10.2010., 14:39   #771
Zadarholiday
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2010
Googlao sam malo okolo i naletio na 2-3 strana topica gdje se pojedinci žale na kompatibilnost svojih rama sa tom matičnom . Digao sam ruke od rada u dual mode-u ali zašto mi rami više ne rade u single mode-u je ono što mi daje sijede trenutno. Radili su mi dugo u single mode-u i imao sam finih 1,5 gb memorije i nakon neuspješnog sparivanja u dual mode ti isti rami mi više neće rade ni u single mode-u iako sam ih rasporedio identično kako su mi radile i prije. Moram još spomenuti jednu činjenicu . Stavljao sam ih zajedno sa kolegom koji je nakon neuspješnog pokušaja sparivanja dual mod-a u biosu radio nešto oko latencije. Kako ni nakon toga nisu htijele raditi u dual mod-u odustao sam od toga i pokušao ih vratiti nazad u single mod kad ono neće mi prepozna više sve rame. Prije tog smo ipak u bios-u preko load optimal settings pokušali vratiti sve u prijašnje stanje. Da li je moguće da Load optimal settings ne vrši povratak u prijašnje stanje onih promjena koje smo manualno radili oko latencije?
Zadarholiday je offline   Reply With Quote