View Single Post
Staro 11.10.2010., 13:26   #708
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Živopisno iskustvo iz T-coma. Raskinem ugovor za ADSL i Max tv u 6. mjesecu. Odem tamo, kažem "želim raskid ugovora", sve uredu. Gospon kaže "evo sređeno". Vratio uređaj što se dobije za optiku i sve... Čovjek misli, uredu sve.
Kad ono.. stižu računi, ali samo za promet. Tj, za podatkovni paket. Dođem tamo, kažem "gospodo, dolaze mi računi za 7, 8, 9 mjesec, evo imam potvrdu o raskidu ugovora, sve papire koje sam dobio, kako to da račune dobijam?"
Gospođa pogleda... kaže ona meni "niste isključili account, korisničko ime Vam je aktivno, idu vam računi za promet"
Znate kako je, čovjek pokušava lijepo, biti čovjek i pristojan. Reko "gospođo, ne koristim uslugu već 4 mjeseca, imam sve papire, Vaš je posao poništiti sve obaveze koje ja imam prema ugovoru, na moj zahtjev."
I kaže ona meni "Da, ali Vi to svejedno morate platiti".
E, tu sam pukao kao kokica. Napravio scenu u centru, ženi sam objašnjavao definiciju ugovora i sve to što znači "dio moje struke"
Reko da im to neću platiti pa makar umro, ako pošalju ovrhu u stan da se neće vratiti kući tako.. Sad mi je žao, ali govnima ne možeš ljudski, makar koliko se trudio.
Sad žalbu moram pisati, nisu to neke pare ali neću im platiti pa makar umro. Imam , ali nedam!

Postoji li šansa da mi žalbu odobre na to i ima li tko kakav savjet. Stvarno sam baš ono, lud
Hvala
burmuz je offline   Reply With Quote