Imam dvije vec skoro narucene ploce i veceras mi kao kamen legne nekakva nejasna aluzija korisnika, da sam krivo naštrikao planove mit onboard grafika
Pitah Jelca malocas, ali nesto je buben, pa nije bio 100% siguran. Zato bih molio za fakte o vrli forumasi.
Znaci AMD 890GX chipset i HD4290 onboard grafe. Barem na dvije ploce koje mislim zeti. I tako mi danas legne podatak da nisu u stanju dati uz dodatnu graficku kartu > sliku na svakom izlazu posebno, vec samo uz hibridnu crossvatricu i to obavezno uz 3x kartu.
Dajte mi samo potvrdite dal je to 100% tocan podatak ili rekla kazala? Jer hocu posebnu ATI grafu koristiti uz onboard grafom da imam jednu manje u masini. Ako je to sudbina, jel to sudbina samo za taj chipset ili uopce? Mada bi se zakleo da sam vidio da je to radilo, ali sad sam skroz zbunjen
Ako je to tako, koja ploca AM3 sa onboard grafom (USB3.0, SATA III... sve novice) nema ovakav invaliditet? Ili da prekrizim onboard planove jer to nijedna nije u stanju?
Sve mi je ovo u magli, jer su me zbunila veceras dva covjeka s ovom pricom, pa moram znati sto uzimam pronto.
Hvala i molim nasaftajte odgovor