Tema: Naftna kriza
View Single Post
Staro 07.01.2005., 14:30   #35
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
BigBrother:
Naj te se zamarat, sve je riješeno, sve je spremno i naravno sve je patentirano polako kaj se brinete ... nemrete sada otpisat naftu, ima je za još 10 godina ... mislim sada otpišete naftu i 60% bijele i 40% žute populacije je ostalo bez radnog mjesta i 90% ostalih nema više kaj prodat nama bijelima i onima žutima ...
Sve je to "zavjera" za vašu korist. Otto motor je za Q, ali nemreš preko noći zatvotiri svu otto-mobil indistriju alo treba platiti postrojenja i pogone.
Pola Vas i vaših doma prepisuju sa papira na papir realno radi na izmišljenim radnim mjestima ... i sada bi nakon onih naftnih Vi ukinuli i ta radna mjesta a? ...
Brinete se za naftu ... mali savjet onog koji je školovan da se brine za takve stvari (RGN-PMF geologija, hidrogeologija, geografija, mineralogija) brinite se za vodu ... jedan dan svakog od vas kaj propridite i prosmrdite ovu državu košta 400 litara vode, da svaki *ebeni dan !!! Mi hvala bogu imamo vode na bacanje ali drugi nemaju, a voda je stvar bez koje možete max 7 dana i onda pa, pa ... bez nafte možete i cijeli život ...

Jedna koja spada u rasitičke ali je istinita:
Rodiš se bijel, završiš fax i sve će biti OK

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote