Citiraj:
Autor AMD
Krivo. Znam gazdu Afrima skoro 20 godina i nikad ga nije sanitarna zatvorila.
Bio je zatvoren cca mjesec dana od strane državnog inspektorata kada su utvrdili da radi ilegalno, bez ijednog papira, bez plačanja poreza itd.
Nakon toga je platio kaznu, riješio svu papirologiju i na kraju se proširio. Tak da sad postoji trovač na Ilici kod Reljkovičeve i novi na okretištu tramvaja Črnomerec.
Osim defaultnih čevapa preporuka je kebab, a meni jako dobar hamburger jer nema gotove hamburgere nego pljeskavicu peče na drvenom ugljenu. U hambi stavljam salatu, krastavce i ljuti umak od kebaba.
Edit:
Zaboravil sam napomenuti da sam jučer navečer ispekao rolanu šunkicu u tijestu. Stoji mi još od uskrsa u škrinji (bilo je viška). Sad ćemo skuhat trdo kuhana jaja i uskrs je tu. 
|
Poznavao sma ja i sanitarnu,naime od bivše tata je šef inspektorata u ZG,pa se čoek na ručku sablažnjavao kad je čul di idemo na čevape,provjeri info,jer Arafim ti zicer nebu rekel da ga je zatvarala sanitarna,kao što ti ni ja nikad nebum rekel da se spremam prošvercat dvije 5850 preko grane slijedeći vikend
BTW,sprdačina da nijedan pes više ne šeće ulicama oko trga francuske aludira na to da nije više puta imao deklaracije o porijeklu mesa
BTW,stara spremila lazanje danas