Citiraj:
Autor rockodaddy
GTX260 SLI sam "blago" overclockirao i sad ga treba testirat.....skinia sam s neta OCCT koji doduše nikad nisam koristio....u biti pitanje je kojim softwareom je najbolje testirat overclockani SLI i kako ću vidit da li sam kartice previše overclockao....hoće li program izbacit neke errore ili po nekim vizualnim anomalijama koje ekipa na netu zovu artifacts a ja ni ne znam kako izgledaju  ?
|
ja sam uspio iskoristit sli u cod 4 i mw2 tek sa win xp 64 i direct x 9,gledam po postotku iskoristenosti grafickih u afterburneru,nemoras ih puno clockat,bitnije im je nac opcije u kojima najbolje rade,driveri,operativni sustav,clock proca i memorije,ja sam se mjesec dana mucio i napokon sam nasao rjesenje...........,plus svaka igra je drugacija,drugi driveri joj vise pasu,drugi clock,drugi os............cak i postavke grafike unutar igre,puno vremena treba da se to uskladi da se maksimalno iskoriste performanse
Meni najbolje rade sa driverima 196,21 ,xp 64 sp2,clock graficke 741,1836,1120,clock proca 333x 9- 3gh,ram 1000-5 5 5 12 ,to se odnosi na mw1 i mw2