Citiraj:
Autor raven34
S čime si ga "formatirao" , nadam se ne s nečim za cold format.., eksterni disk treba samo "aktivirati" u disk managmentu. E sada, trik je ako ga koristiš tako, onda će trebati svaki put nakon reseta ga aktivirati samo ( to je radi odštekavanja, da ga ne zezneš i odštekaš dok radi nešto)
Probaj prvo sa win disk management> to je u administrative tools, pobij sve particije i onda ga aktiviraj kao logical device, napravi jednu logičku particiju pa quick format...Kao jednu particiju, pa reci jel onda radi..
|
formatirao sam ga sa klasicnim formatom desnom tipkom misa i format i onda je bila greska u sistemu koja nema veze sa formatom i formatiranje se prekinulo .... probat cu sad izvesti ovo sto si napisao
EDIT:
raven34 uspio sa tvojom semom, prvo mu napravio malu particiju pa onda quick format i eto ga
raven34 kako sam napravio particiju u xp-u i u win7 na drugom kompjuteru sam sad uradio format u disk menageru mi stalno stoji jedna particija na kojoj piše unallocated iako sam uradio quick format i normalni format ona i dalje stoji kako da pobrišem cijeli disk?