View Single Post
Staro 09.10.2010., 11:55   #199
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor ali3n Pregled postova
mene samo golmani zivciraju...opet imaju izlete nekakve, kao da su na drogama =)!

to i ja htio pitat,jučer ja i frend odigrali par partija njemu na tipkovnici se golman normalno ponaša dok meni na padu izvodi neki gluposti,trči van šesnaesterca da bi loptu ispucao??wtf???možda patch to rješi,meni se sistem dodavanja čini lakši nego u fifi jest da sam u fifi sve stavio na manual a ovdje pa mi se možda zato čini,ali na defolt postavkama,uvjek su bila moja 3 napadača na njegova 3 obrmabena,tako kad se malo uštimam svaki napad mogu gol dat.

kad skinem patch komentator neće izgovarati nova imena??

1zašto su išli stavljat finte na gljive,čemu sad služe tipke rt bt??nemam pojma kako se zovu ali tipke ispod??
2dodavanje je meni puno jendostavnije nego u fifi??ako u fifi sve stavim na manual imam miljon krivih dodavanja,tu se lakše dođe do gola nego u fifi.

neću ni igrat kakva gupla i nepotrebna istrčavanja golmana??i frend mi zabija glupe golove,čini mi se kad držim tipku za trčanje golman izvodi glupa istrčavanja,kad je ne držim čini se da ne,moram još probat.

Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 09.10.2010. u 19:24.
demetrius je offline   Reply With Quote