Citiraj:
Autor Booger
Pa možeš ti odvozit kvale sa mekšim i onda prije utrke stavit tvrđe. Bar ja tako radim, i onda odem u boks u drugoj polovici utrke, negdje na 3/4 utrke. Naravno, ak je sve kak treba, bez kiše i strganih krila.
|
Citiraj:
Autor glista
ima jedan bug (ili to možda nije bug već čisto mogućnost kada se odabere 20% utrka) nakon kvala možete birati koje gume želite za utrku, bez obzira na kojim ste gumama odvezli najbrži kvalifikacijski krug
|
Jeste sigurno u ovo?

Ja sam išao promjenit pa mi je rečeno da ne mogu mjenjat gume na kojima san se kvalificirao...
Doduše možda je to zato šta kada sam zadnji put gledao to sam odvozio full weekend (dakle prave kvalifikacije, Q1, Q2 i Q3) pa sam morao startat s onim gumama s kojima san odvozio Q3...
Probam sad sljedeću utrku stavit quick weekend pa probat promjenit gume
Ili si
glista možda mislio kad odaberemo više od 20% utrke? Naime igram 20%, neman ni živaca ni koncetracije za više
Evo sad sam i Catalunya, startao 13ti, završio 19ti

Matematika je jednostavna, kad iden 4. krug u boks zadržavam vlakić iza sebe samo 4 kruga, dok kad idem u 8. krugu u boks zadržavam ih 8 jer me rijetko tko pretekne, a pošto su u utrci uglavnon brži od mene, ponekad i drastično taktika startanja s mekim gumama je totalni fail, bar u ovih 20% trke gdje se sve simulira prebrzo....
Citiraj:
Autor Booger
Pa možeš ti odvozit kvale sa mekšim i onda prije utrke stavit tvrđe. Bar ja tako radim, i onda odem u boks u drugoj polovici utrke, negdje na 3/4 utrke. Naravno, ak je sve kak treba, bez kiše i strganih krila.
|
Ne voziš iste gume na treningu i kvalifikacijama, posebno su alocirane za trening, posebno za utrku... I da, igra vodi računa o trošenju, to možeš vidjet ako uključiš "tire simulation" onda ti piše postatak stanja gume kad si u boksu, a njeno stanje možeš vidjet i na onom grafičkom prikazu koji je na istoj tipci kao i onaj prikaz temperatura... Tako kad je guma narančasat već ne štima, dok kad je crvena imaš ozbiljan problem