Tema: F1 2010
View Single Post
Staro 08.10.2010., 17:41   #462
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Booger Pregled postova
Pa možeš ti odvozit kvale sa mekšim i onda prije utrke stavit tvrđe. Bar ja tako radim, i onda odem u boks u drugoj polovici utrke, negdje na 3/4 utrke. Naravno, ak je sve kak treba, bez kiše i strganih krila.
Citiraj:
Autor glista Pregled postova
ima jedan bug (ili to možda nije bug već čisto mogućnost kada se odabere 20% utrka) nakon kvala možete birati koje gume želite za utrku, bez obzira na kojim ste gumama odvezli najbrži kvalifikacijski krug
Jeste sigurno u ovo?
Ja sam išao promjenit pa mi je rečeno da ne mogu mjenjat gume na kojima san se kvalificirao...
Doduše možda je to zato šta kada sam zadnji put gledao to sam odvozio full weekend (dakle prave kvalifikacije, Q1, Q2 i Q3) pa sam morao startat s onim gumama s kojima san odvozio Q3...
Probam sad sljedeću utrku stavit quick weekend pa probat promjenit gume

Ili si glista možda mislio kad odaberemo više od 20% utrke? Naime igram 20%, neman ni živaca ni koncetracije za više

Evo sad sam i Catalunya, startao 13ti, završio 19ti Matematika je jednostavna, kad iden 4. krug u boks zadržavam vlakić iza sebe samo 4 kruga, dok kad idem u 8. krugu u boks zadržavam ih 8 jer me rijetko tko pretekne, a pošto su u utrci uglavnon brži od mene, ponekad i drastično taktika startanja s mekim gumama je totalni fail, bar u ovih 20% trke gdje se sve simulira prebrzo....

Citiraj:
Autor Booger Pregled postova
Pa možeš ti odvozit kvale sa mekšim i onda prije utrke stavit tvrđe. Bar ja tako radim, i onda odem u boks u drugoj polovici utrke, negdje na 3/4 utrke. Naravno, ak je sve kak treba, bez kiše i strganih krila.
Ne voziš iste gume na treningu i kvalifikacijama, posebno su alocirane za trening, posebno za utrku... I da, igra vodi računa o trošenju, to možeš vidjet ako uključiš "tire simulation" onda ti piše postatak stanja gume kad si u boksu, a njeno stanje možeš vidjet i na onom grafičkom prikazu koji je na istoj tipci kao i onaj prikaz temperatura... Tako kad je guma narančasat već ne štima, dok kad je crvena imaš ozbiljan problem

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300