Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
A i još sam nešto primjetio...doduše nije bug nego čisto taktika...
Bolje je kvalifikacije odvest na tvrđim gumama pa bit 5 mjesta lošiji nego s mekšima pa kasnije (oko 8,9 kruga na utrci 20%) ić u boks, nego obrnuto, odvozim s mekšim gumama pa morat u boks već u 3, 4 krugu maks. Kad god sam startao sa mekšim gumama završio sam na lošijem mjestu nego ono s kojeg sam krenuo 
|
ima jedan bug (ili to možda nije bug već čisto mogućnost kada se odabere 20% utrka) nakon kvala možete birati koje gume želite za utrku, bez obzira na kojim ste gumama odvezli najbrži kvalifikacijski krug
a što se tiče strategije na 20% je najbolja ona gdje ideš u boks sam ili maksimalno s još jedim bolidom (općepoznati bug sa boksom)
inače, jako mi se sviđa kako su napravili model potrošnje goriva, uništavanja guma i općenito gripa kako se stvara trkaća linija na stazi (što je i vidljivo) to su napravili jako jako dobro. problem je samo u tome kada se igra na 20% što se ta razlika defacto osjeti iz kruga u krug i onda se jako teško prilagoditi jer kako ti bolid postaje lakši tako možeš sve kasnije kočiti ali ti se gume troše i onda se grip totalno neutralizira ili dapače rapidno pada, što u primjeru na stazi znači otprilike ovo:
voziš na optionu 2. krug i u posljednje dvije šikane jako kasno kočiš i ful osjetiš grip kroz šikanu koju šibaš sa ful gasom, al već u sljedećem (gdje je bolid još lakši) i možeš još kasnije kočiti ali nemaš više isti grip koji si imao dva zavoja prije (jer su gume potrošenije) i onda je jako teško voziti konstantne krugove jer ti je praktički svaki zavoj nepoznanica
model je toliko dobro napravljen da je jednostavno pretežak kada se vozi 20% utrke, nisam probao full distance utrku ali vjerujem da je za to odličan