Citiraj:
Autor McG
Totalno nebitno da li mu treba ili ne, kad je maloljetna populacija ta koja najviše "kupuje" prvenstveno iPhone i druge smartphone uređaje. Da nema njih, iPhone danas ne bi bil najpopularniji i najpoželjniji smartphone na svijetu, već bi ga ko i BlackBerry koristili većinom poslovnjaci i nalazil bi se na marginama tržišta, umjesto da kak je to slučaj danas - zauzima najveći dio smartphone kolača. Dosta je proći gradom ili nekim većim shoping centrom i začas se skuži uzorak korisnika iPhonea - 12 do 18 godina i skoro da nema klinca i klinkice koji nisu nažicali starce da im kupe bar 3G, ako već ne 3GS ili najnoviji iPhone 4.
I jasno je i njima i njihovim starcima da koriste iPhone za totalne gluposti, poput društvenih mreža i slikanja svega živog, dok šalju mali milijun poruka, ali nitko od njih to ne bude priznal. Umjesto toga na upit za kaj im treba takav uređaj - svi redom citiraju reklamne brošure i kojekakve fraze koje su čuli i vidjeli za vrijeme kupnje iPhone. Tak da uopće nije čudno da maloljetnici luduju za smartphone uređajima, a pogotovo za iPhoneom, kad je iPhone u vrlo kratkom roku postal modni dodatak i još jedan u nizu statusnih simbola.
Jedini zayeb je taj, kad sve više ljudi iz dana u dan ima iPhone, pa se više niti jedan vlasnik ne ističe i ne osjeća se posebno, a 90% ih je baš radi toga kupilo iPhone.
Šačica onih koji stvarno trebaju uređaj takvog kalibra se ionak drži za sebe i boli ih briga.
|
Istina!
Ali s tim se nebi trebali opterećivati, ćisto je nebitno zakaj onaj drugi ima iPhone, ak ima novce i to mu je želja nebitno je iz kojeg razloga ga je kupil...oču reći da je iPhone za sve one koji si ga mogu priuštiti bilo za pokazivanje bilo za nekaj specifičnog...
Recimo ja ga imam radi par stvari koje nemrem imat kod drugih mobitela i meni je super, isto tak je super i frendu koji ga ima samo zato da kad dođe na kavu da ga stavi na stol(a blage veze nema za kaj mu sve može poslužit)....i meni ne smeta
To je samo JB, nema još vijesti za UL, ili bude sve skupa izbačeno?