Citiraj:
Autor asibulj
Meni eksplodira guma barem 2 puta po utrci i iako na kvalifikacijama vozim (npr. na Catalunyi) 1.22 na utrci nema šanse ispod 1.24. Igram na hard sa TC-om.
|
Šta voziš?
Ja baš na istoj stazi i ovaj
legend mi počinje ić na neku stvar, njega sam uključio da ubrzam vodeće, a ubrzao sam sve. I to ne samo u ovoj utrci, nego u svim do sada, prvi (obično Webber) vozi 1:23, dok HRT i ekipa vozi 1:25...
Jel tako i vama?!
Prčkao sam po setupu al uglavnom ne napravim ništa pametnije nego kad koristim quick setup, a i neman 3 dana da isprobam svaku opciju posebno...
Onda sam išao vidit jel do mene ili čega već pa san otišao na Trial i uzeo RB, jebote kako je taj bolid lagano vozit

Odvozio sam 2,3 kruga i bez neke posebne prilagodbe napravio par 1:22 krugova zaredom, a potom se spustio i 1:20, a vjerovatno bi se dalo i brže...
E sad, moguće je da Lotusu ne paše moj agresivniji stil vožnje, ali igri svakako treba patch, na 1. i 2. modu težine nije nikakav problem uć u bodove (što mi je osobno gadljivo igrat), dok na 3. i 4. razini težine jebeni HRT bolidi voze 1.5/2 sekunde sporije od RB pa tad jedva uđem u Q2 i to sa skoro savršenim krugom

Tako da nikako na zelenu granu...
Mislim nije meni problem bit 21. ili 20. to je ionako realno mjesto Lotusa, ali malo frustrira kad potrošiš 2 sata i napraviš 20-30 krugova, a budeš 22. ili 23.