Evo konačno i ja nabavio probao PES 2011

i što reći, podsječa me na na prvi u serijalu, ako me sjećanje još dobro služi zvao se iss, nekako mi je bio čudan, isto ko i ovaj novi 2011. Ali da ne bi bilo zabune, ne mislim to u lošem smislu. Osobno ja na prošlogodišnjem pes-u sa nekim slabijim klubom na igrici nisam mogao uopce konkurirati nekome jačem, u ovom novom 2011 se dosta dobro držim do neke 70 minute, kada me AI na expert modu počinje pritiskati i pobjeđivati u 'ligi prvaka'. E sad jel to umor, jel to (ne)znanje, jel to dobro, ali je definitivno poboljšanje jer u prošlogodišnjem nisam uopče mogao držati 'ritam' sa slabijim klubom protiv najboljih klubova. Osobno nikad ne igram sa Barcelonom ili nekim sličnim, uvijek su mi draži neki malo 'slabiji' klubovi, i želio bi da se to konačno učini mogućim pobijediti nekog jakog. Isto onaj izbornik, na prvu malo konfuzan, osobno mislim da nisu morali minjati nista, da je onako kako je bilo, bilo dobro. ali eto mozda sam ja sad vec malo i nostalgičan... Nazalost prijatelji nikako ne mogu ovih dana, svi rade, pa nisam uspio oprobati igru u meni najvažnijem modu, 2 igrača

ali se za vikend, najkasnije, nadam da ću i to probati, pa vam naravno tek onda javim svoj dojam. ali sve u svemu, igralište, kretanje sa centra, dinamična kamera, malo previše, po mome žestoki suci, ponekad sude i najmanju sitnicu, dobre animacije, sve tece fino i bez problema... ma zasad nije loše, ali velim, mislim da sad moram odigrati nekih 200 partija da znam reci konačno jel odličan ili ne.