Citiraj:
Autor Zvijerko
Ok, ajmo gledati ovako, ja uzimam tu pretplatu jer mi ta pretplata treba, a ne zbog mobitela. Sada mi reci, koji je bolji mobitel za te novce?
|
Ajmo gledati realno malo, koliko ljudi uopce uzima pretplatu zbog pretplate a ne zbog mobitela(govorim samo o privatnim korisnicima, poslovni izuzeti) ? Jako, jako malo, samo rijetki. Pogotovo ne znam da li bi ikom trebala pretplata u t-mobileu koja je zaista očajna po cijenama i mogućnostima, pogotovo u cijenama poziva, apsurdno velikom broju navodno 'besplatnim minuta' unutar mreže sa toliko caka da ih platiš pun kufer... Naravno da nije loš način uštede manja cijena uredjaja u startu, ali ako gledaš recimo na dvije godine koliko se uzima najčešće onda ispada utrošak ogroman u odnosu na cijenu uredjaja. A ljudi uglavnom tako ne gledaju. A za 1300kn i valjda tarifa 300kn na dvije godine, ima boljih uredjaja, bar koji bolje mogu zadovoljiti potrebe nekog ko je više okrenut na fotoaparat ili nešto drugo.
I molio bi ikog kome treba pretplata po I-tarifi u t-mobileu da se javi ovdje, bilo ko da je uzeo pretplatu zbog uvjeta i mogucnosti same pretplate a ne zbog uredjaja. I naravno, da si sam plaća račune.