Mislim da je dobra odluka za kopiranje u novu temu

, savjeti na pcekspert forumu su valjda prirodna i logična stvar
-glede intela 3. generacije, stvarno svaka im čast kojim tempom spuštaju proizvodni proces i odmah ga primjenjuju... nevjerojatno. Evo najava je bila da su uspjeli sa micronom na 25nm u siječnju, već u 6. mjesecu u proizvodnji, i sad ide u prodaju. Okej, i Toshiba se u 4. mjesecu pohvalila da radi na 25nm, ali to je proizvodnja Flash meme...za stikiće i memorijske kartice. Ali ovo nije početak minijaturizacije, pa da Mooreovi zakoni djeluju bez problema... 25 nanometara je već debelo u nanotehnologiji gdje djeluje kvantna fizika koja je blago i pojednostavljeno rečeno "nelogična" i "nepredvidljiva"

-no, nije mi jasno, zašto se toliko forsira minijaturizacija i trpajne u što manji prostor... pa mi korisnici (barem za desktop/tower računala) nebi imali ništa protiv da (nešto jeftiniji) ssd bude u kutiji normalnog harda dakle3,5", ili slotu od grafičke kartice. Pa nek bude i 20 cm dug, nikom ništa

...
da se vratim intel G3; kaže
Citiraj:
G3 SSD-ovi koji se planiraju za kraj godine su tri modela X25-M kapaciteta 160 GB, 300 GB i 600 GB, te jednog X25-V modela kapaciteta 80 GB. Novi će uređaji imati veće brzine od pretfodnika, vjerojatno će imati SATA 2 sučelje, novi kontroler i opciju enkripcije podataka i S.M.A.R.T.
|
Zar smart i sata2 nisu imali stariji ???