06.10.2010., 15:25
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Autor Neo2001
Eto pošto i sam najviše igara igram online, mreži slušalice su jako jako bitne, ali kao i uvijek postoji jedan veliki ali... naime nismo svi isti, netko ima mala uha, neko velika, nekome smetaju velike slušalice, netko ne može smisliti male slušalice.... i tako sve u krug, moj savjet, sam znaš kakav si, što voliš, vjerojatno si probao negdje neke male slušalice, negdje si nadam se probao i velike slušalice, jer moraš imati na umu da će dan za kompjuterom proći samo ovako  i ako nemaš prave, mislim udobne slušalice, jaooo si ga tebi  Da skratim, rezimiram, ja imam Logitech fatality http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...1t:429,r:2,s:0 i mogu reći da sam i više nego zadovoljan, udobne, pravi zvuk, imaju i bas, mikrofon odličan, naravno treba ga podesiti sebi, ma 5+ ali ponavljam, nismo svi isti. 
|
Logitech fatality ne postoji, nego creative fatality, ja isto imam takve i zadovoljan sam.Neki se žale da ih žuljaju, ali meni su super i zvuk i udobnost.
@ Raging Demon: Čuo sam od jednog prijatelja da su ove Sharkoon dosta dobre, a nisu skupe.