View Single Post
Staro 06.10.2010., 15:21   #10
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Evo copy\paste sa android topica da nemoram opet sve pisat, a sada idem uslikat

Velik je... stavrno je velik

SMješno izgleda na uhu dok telefoniraš, ali u ruci je OK... Uzmi u obzir da imam 2 metra i obrnuto proporcionalno tome velike šake, tako da bez problema u portrait modu pišem SMSove i sl..

Uglanom je ovo proglašeno kao Tablet, bar na Dellovim stranicama, a ne Smartphone, tako da je Home izbornik u landscape modu, ali sve ostalo se rotira normalno..

Čim sam ga dobio, SIM niti nije bio unutra sam ga rootao, custom recovery opalio, backup i onda mu stavio android 2.1 (dolazi sa 1.6), 2.2 još nema za streak (niti 2.1 nije služben)

Pošto mi je ovo prvi pravi susret sa Androidom (imao sam port androida 2.2 na mom HDu koji nije bio 100% funkcionalan) i ostao sam zapanjen brzinom, ljepotom, radom i svemu ostalom u sustavu.... Fale mi neke HTC sitnice na ovom Androidu (vjerojatno ih Desire i sl imaju), ali polako se navikavam... Do sada sam uvijek na HDu imao MobileView namješenu tipkovnicu, a ovdje je qwerty i jebi se.. sad kao da ponovo učim pisat moram si skinut neku drugu tipkovnicu...

Pošto sam ga dobio jučer, tek sam danas išao na posao sa njim i u džep od radne tute (kombinezona) stane.. hehe, traperice nisu baš moj izbor, ali mism da će mi kupaće hlače padat na pod... Danas sam ga izvagao na poslu i kaže 217g :WOOT:

Eto, tolko za sada.... Instalirao sam sada za izradu aplikacija za android i prva Hello World se pokrenula ma mobitelu ali mislim da će proč još dugo do nečeg poštenog, ako ikad dođe do toga....

Jel ima koj dialer dobar jer kada idem zvat nekog i počnem upisivat brojeve, ne pokazuje mi kontakte po principu T9, nego moram ić u Contacts i tamo pronać onog kojeg zovem..
Znam da HTC to nudi..

Evo friških slika, za usporedbu sam stavio moj 2 god stari HTC HD, za koji se zna da je veliki..
Na jednoj slici se lijepo vidi da je streak tanji od njega, ali na ostalima ga premašuje hehehe

Šta vas još zanima?!?!

Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!

Zadnje izmijenjeno od: Router. 06.10.2010. u 15:53.
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote