Citiraj:
Autor ivan77
ova igra je u ,ondosu na primjerice CIV 3 , 2 , 1 jedna velika NULA! Napravljena za ljude kojima je bitna hebena šarena grafika i di ne treba ni na momenat upregnut vijuge...primjer: na temelju NIČEG se pojavi GOLDEN AGE...a pa to nije išlo tako...trebalo se dobro potrudit za GOLDEN AGE...a gle sad...debilitis populus ...rađe igram CIV 3 zadnju dobru civilizaciju
|
Pa ne bih bas rekao da je temelju niceg, ali da je smijesno lagano - je.
Prvi golden age mi je dosao sredinom antike jer sam otkrio nalazista srebra i mramora te se skompao sa par gradova-drzava koji su imali zlato, svilu i kitove.
Razvojem se to usporilo, jer sam krenuo u masovnu kolonizaciju, a onda u renesansi - bum.
Golden age opet preko "srece stanovnistva", nastavio ga sa Great Artistom i 2 generala (igram sa Grcima pa mi sva konjica ima bonus za dobivanje generala) i kao secer na kraju - Taj Mahal jos 15 turnova
Smijesno (i nerealno za tu tezinu), ali golden age mi je trajao jedno 60ak turnova.
Probat cu dovrsit ovu trenutnu igru na Epic, a onda ne palim CIV5 dok ga ne srede kako spada.
P.S. ko je u slicnoj situaciji, preporucam vec prije spomenuti CIV: Call to Power
Mozda vam se nece "na prvu" svidjati, ali neke od ideja tamo isprobane su odlicne i steta sto im se nije dalo vise prostora (tipa public works umjesto radnika, jos 3 doba nakon modernog...) u ostalim CIV igrama.