View Single Post
Staro 06.10.2010., 09:24   #23
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Neo2001 Pregled postova
Vidim ne piše se više o problemu, jel to znači da je problem riješen nekim novim driverima ili je problem i dalje tu, ali se naravno više nitko na njega ne obazire? Naime namjeravam kupiti sebi novu karticu, cijena GTX 4xx-ca je po mome, taman sad tu negdje, u granicama normale, pa da si ne zadam nepotrebne probleme jer mi se win7 dosta svidaju zasad.?
Win7 ti i trebaju želiš li iskoristiti 4XX-cu do kraja (govorim o DX 11). a zadavanje problema ti ne treba predstavljati glavobolje. kartice mogu doći poludefektne, kao i sva ostala elektronička roba (ipak, ovo je HR). vratiš natrag na RMA, dobiješ novu i to je to.
nepotrebno je sada potezati raspravu "problem se rješava kupnjom ATI kartice". i meni je riknulo nekoliko kartica 6600GT/6800GT, čak mi je jedna leadtekica došla defektna, Bože moj, pa nije bilo filozofiranja "kaj ako ovo, kaj ako ono". Pošalješ na RMA, ako je kod tebe takva, bit će i kod njih i dobiješ novu. a i moguće je da je to sve bilo zbog drivera, omaklo se već jednom ili dva puta u zadnjih godinu dana da su povlačili drivere i rekli da ih se ne instalirava.
Brko je offline   Reply With Quote