Citiraj:

| 
					Autor Kerefek76  Trenutno i ja tražim miš za posao jer mi scroll na mojem starom MX400 odlazi.Zapeo mi je za oko taj G500 ali me zanima jedna stvar. Koliko je lagano stisnuti srednju tipku miša a da se ne fula? Na mom mx400 je stisnuti srednju tipku zaista grozno, stalno mi kotačić pobjegne lijevo ili desno pa sam na kraju bio primoran promijeniti definiciju srednjeg klika kao kotačić ulijevo. I ove tipke za palac su mi bile previše odozada pa da ih stisnem moram palac saviti dosta unatrag. posljedica je da i njih ne koristim.
 Mislim da su današnji miševi maksimalno sjebani sa tim kotačić lijevo,dolje, desno klik sistemom. Srednji klik nije više lagan kao na nekadašnjim miševima.
 Zanima me naravno i ergonomija G500. Kako leži u ruci? Jel bolji ovaj g9 možda?
 | 

G500 ima nešto tvrđi middle click, no dobar. Ne felša kotačić lijevo-desno, a to ti govori višegodišnji korisnik deathaddera.
Deathadder ima po meni ugodniji oblik i mekše tipke, dok logitech ima bolji softver i garanciju od 3 godine, te hyperscroll koji je ponekad koristan.