Citiraj:
Autor Daddy
I sam sam se uvjerio u iste nelogicnosti. Najbanalniji primjer lokacija zareza i koristenje istog uz pritsak tipke Fn.
Skuzio sam da bi se uz malo prakse dalo to sve odraditi jednom rukom (sve osim tipkanja barem) posebno dio sa klikanjem jer bi se dalo nauciti drzati kuglicu dok klikces. Znaci ne je pustiti nego biti palcem na njoj dok posezes za lijevom ili desnom tipkom misa. Mozda zvuci zbunjujuce onima koji nisu koristili ovu tastaturu, meni evo vec polako sjeda.
Sve u svemu, nelos komad hardwarea.
|
zato
prebacis tipkovnicu iz HR u EN raspored... i sve radi
imam "Lenovo N5901 Mini" tipkovnicu nekih cca pola godine (uzeo preko eBay-a)... tak da znam sta pricam
puno je lakse i logicnije tako... naravno nemas "nase" znakove... al to obicno i nije neki problem
isto tako, puno je lakse koristit ljevom rukom... jel je u tom slucaju "left click" odma ispod palca
Citiraj:
Autor zgodi
Konkretno zašto je HP bolji od ovog iz chipoteke?
I da li radi sa win 7? Zaboravio sam reći u prvom postu, ja nemam media centar, već običan pc.
|
tenutno imam
OVAKAV HP daljinac...jeftiniji je od onog iz chipoteke, a kvaliteta izrade je na "nivou"... nebi hp napiso svoje ime na bilo sta...
isto sam imo (tj jos uvjek imam, ali vise ga ne koristim)
OVAKAV, ima iste funkcije ko i hp-ov, al je kvaliteta izrade losa, ima nekako "prejeftin" filing...
i da... naravno da svi rade sa win7 (osim s win7 starter edition - ta verzija nema media center)