ja na tu naftu gledam jako jednostavno, nazalost kaj se moze kad izgleda da naftni lobi vuce apsolutno sve konce i kak stvari stoje zapravo na neki nacin vlada svijetom. evo konkretnog slucaja svi znamo zastoje majmunko bush isao u irak stvarno netreba napominjati, znimljivo je kolika sredstva su potrebna za taj rat nesto sam nacuo da je odobreno dodatnih 90 milijardi zelembaca eh ja sad gledam ovak na tu racunicu. ok oni budu zaradili na tom ratu vjerojatno jos duplo vise ak ne i vise od toga, ali recimo zasto taj novac dakle tih 90 mijijardi nisu dali znanstvenicima ili jos bolje ovak napravili faking zgradu velicine zmanjeg grada i strpali unutra najbolje znanstvenika i omogucili im sve kaj im treba ja garantiram da bi kao pod jedan, potrosili duplomanje love i broj dva za par godina sigurno ali sigurno nasli alternativniji izvor goriva. ono ubili dvije muhe jednim udarcem.
ali nazalost kaj ces kad ti jedan majmunko sa kvocjentom inteligencije oko 90 (tu negdje) upravlja drzavom i sere kvake ne sakom koraku a jos jadnije je to kaj ga i narod podrzava jel izgleda da su se svi amri rodili gluhi i sljepi.