hammeru nisi ti puno stariji od mene pa da razjasnimo ovo je FPS a arkada kao arkada ne postoji vec jakooo dugo tu i tamo neka dode za komp. Ali danas mnogi igraci koriste rijec arkada za stari tip igara tip FPS u rangu Duke nuke 3d koji ides i rokas nemas nista fizike ni tome slicno. Problem cod 6 i moh pate od jedne gluposti a to je da su svi putevi zacrtani nemozes ko u cod 4 ili cod 5 pogotovo u Bc2 doc sa druge strane napravit flank pa nekog sjebat nego imas mjesta gdje svi naviru a ti se dobro sakrijes sa snajperom ili nekom uber assault puskom i ownas igru i cekas svojih 25killstreak da opalis nuklearku i onda si faca. btw U cod 4 i 5 kad dodes do artiljerije tj do aviona totalno mozes ownat mapu cucis u kutu i stalno ti dolazi kill streek i prvi si ziher. To je ono sto se meni nikad nije svidalo u codu. ja sam u codu znao nalomit killstrek preko 15 bez vecih problema sa tim cudesima. Dok u Bc2 moras jebeno znat igrat da dodes do toga ili ako imas dobar tim pa te neko voza u helicu ili tenku. Ko mene moj kolega Gruber (veki) I my little tank