Tema: H4 Žarulje
View Single Post
Staro 05.10.2010., 16:32   #75
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
biberiš tu za svašta a očito i sam nemaš pojma o 99% propisa vezanih za ovu temu.
Pa daj me prosvijetli.

Citiraj:
Phillips blue vision i sve žarulje slične njima NE PROLAZE na tehničkom pregledu. Uzalud to što su dostupne za legalnu KUPNJU u hr, ali su NELEGALNE na cesti i svaki prometni policajac vas može kazniti masnom kaznom zbog njih i još poslati na izvanredni tehnički koji onda nećete proći i idu tablice dolje i odjava itd itd, sto problema uglavnom.
Kad napišeš ovakvu glupost onda ju i potkrijepi.
Zbog čega ne prolaze na tehničkom i zbog čega te policajac može kazniti?
BlueVision su naime žarulje koje svjetle BIJELIM svjetlom (!), 4000K ako se ne varam, iako se zovu blue vision one nisu plave.
Znači, zbog čega možeš dobit kaznu?

Citiraj:
A to što većina likova ovdje piše da se vozi sa 8000k xenonima i sl. picabocama, to je samo i isključivo sreća istih što nisu prošli tako kako sam opisao, i da me netko ne bi probao demantirati, ekipa, tako stoji u zakonu i u propisima (pisanima) djelatnika na stanicama za tehnički pregled (za neupućene radim za osiguranje i stanica za tp mi je preko ceste i svaki dan sam tamo u nekakvim razgovorima o propisima i zakonima).
No shit Sherlock, pa to sam i ja napisao post prije tebe, na tehničkom dozvoljavaju max. 6000K.

Citiraj:
I još samo jedna opaska, svi, ali baš svi xenon aftermarket setovi za ugradnju se proizvode u kini. I bosch također. Tako da spika o kvalitetnijem setu i onom čajna iz metroa usto pada u vodu jer je to sve isti k.
To svi znamo, i jedna opaska za tebe, Bosch ne proizvodi xenon, to je kopija.
khm je offline   Reply With Quote