Citiraj:
Autor Wolverine
I plaćat ćeš ga dva pa i više puta skuplje nego HDD 
|
Po kojoj logici?
25 dvd-a verbatim plaćam 50kn = 25*4,7 = 117,5GB = 50kn
Pa nije baš da mogu kupit novi hdd od 500giga npr za 200kn, kad je neki iole dobar (čitaj sa dobrom garom) min. 300kn, a već imam 3 hdd-a u case-u. A da idem na externi, onda cijena ode u još daleko nepovoljniji omjer. A storage hdd imat u kompu koji radi 0-24 s tim da me nema kući po 12 sati, pa da riskiram da zvekne napajanje ili tako neki mogući cirkus, ne hvala. Uostalom, svi ti filmovi i igre su danas relativno dostupni na netu tako da svejedno nije bed ako nešt slučajno ne radi, a fotografije koje su mi jedine i najvažnije, imam i na cd-ima i na dvd-ima i na 2 hdd-a.
Citiraj:
Autor microsoft66
jopise isto je tako i kod mene bilo...pa kad sam sve krenio prebacivat na HDD iznenadio sam se,isto sam mislio sve mora da radi,sve očuvano,u kutijama na suhom,ali,barem 30% cd/dvd/dvd dl je bio oštećeno,tj izbaci erorr prilikom prebacivanja na HDD
i kao sto koleda reče,preskupi su,dugo traje snimanje,i onda se moli da jos radi...ma kako da ne...
externi hard od 2tb i nikad vise odlaska do trgovine po prazne dvd-ove
|
A gle, svako malo nekom od svojih presnimavam neki film i zasad nemam problema s neispravnima, a cura i ja često gledamo filmove s dvd-a i kažem, koji god stavim radi bez problema.
Ovo da su preskupi, obrazložih gore, dakle, ne stoji ta teorija.
A eksterni od 2tb mi je u ovoj situaciji još uvijek puno preskup, pogotovo za dati odjednom toliku lovu.
Hebiga, svatko ima svoje razloge za i protiv