Tema: F1 2010
View Single Post
Staro 05.10.2010., 07:28   #437
Rider69
Registered User

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova

Nego ono šta me još najviše dotuklo jer mi jebe igrivost je to šta sam prvu utrku (s volanom) igrao na "proffesional" modu težine AI-a i bez problema bio prvi.
Doduše od assists sam upalija traction control na medium , dok se malo na priviknem (ipak formulu nisan igrao 2,3 godine, a bogami nisan ni GTR preko godine) i auto šaltanje i sa ne bogzna kakvom vožnjom sam sa 24 mjesta na gridu došao prvi na kraju
Šta mi je malko bezveze, jer vozin Lotus koji bi morao bit sporiji par sekundi po krugu unatoč toj "stabilnosti" koja mi i ne daje puno sekundi (tisućinki) po krugu nego me čisto zadrži na stazi kad malo pretjeram sa komandama... Ne znan...pari mi da će mi to ubit igrivost skroz ako "legend" nije bar 50% teži, a čisto sumnjam da je...
Al šta je tu je, priviknem se pa ugasim traction control, možda bude teže kad se svako 3 kruga izvrtim

Tak je i kod mene bilo, vozio sam sa Virginom i odmah prvak u prvoj sezoni a i nisam imao sve upaljeno! Sada sam stavio na expert i bome sada se malo ajmo reć patim da ali zanimljivije je
Probaj si to sve izključiti pa vidi bude ti malo teže!
Jer je nemoguće da da Virgin bolje leži u zavoljima nego redbull i dosta toga! hehehe
Rider69 je offline   Reply With Quote