Tema: F1 2010
View Single Post
Staro 05.10.2010., 07:23   #436
Rider69
Registered User

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor Rider69 Pregled postova

Hvala ti budem odmah sve to vidio čim dođem doma.

jer što se tiče volana i tipki..., tam u opcijama mi nije uopće davao da to mogu promjeniti na volan ili na one tipke kod mjenjača..!
jer mi je to sve malo čudno bilo.., recimo i kada kiša počne padati mene uopće ne zovu u box i ako odem sam stave mi sliks gume :-D
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Vezano uz postavke spojlera u toku utrke (a tu su još i opcija za postavke motora i guma pri sljedećem odlasku u boks) - to si moraš složiti pod quick menu tipkama. G25 nema tolko tipki na samom volanu, pa ti je to možda na onom djelu di ti mjenjač, ili ti ni nije konfigurirano po defaultu.
Ovdje ti je kak sam ja to rješio na svom Logitech DFP-u, pa ako se kužiš u to, si namjestiš za svoj volan.

Kaj se tiče guma, mora ti biti uključena opcija Tire Simulation da moreš vidjeti koliko ti je guma ostalo, i u kojem su stanju u %.

Na expert težini bi to za gume trebalo biti uključeno, i nakon toga ti sigurno nebude više tak lako s Virginom u utrci dok malo potrošiš gume, a i upitno je koje si postavke stavio za težinu AI.

Evo sve riješeno..., nisam mogao mjenjati postavke u opcijama G25 (kada izabereš na čemu voziš), nego sam otišao na individualno i sve si sam porihtao...., i sada ima sve! tj. isprobao sam nak bzvze u GradPrixu pa je bilo sve od rihtanja motora, guma i spojlera..., ali kada sam dalje nastavio karijeru onda mi nije nudio da mogu rihtati motor! Možda se pojavi još u toku jer je trek 2utrka u 2. sezoni!
I sada na expert je dosta teše jer mi je do sada bilo samo na hart.., sada se i sa RedBull-om borim i u qualifikacijama i u utrkama! Sad je to to kada se ja malo preznojim dok vozim rejs

Zadnje izmijenjeno od: Rider69. 05.10.2010. u 07:28.
Rider69 je offline   Reply With Quote