View Single Post
Staro 04.10.2010., 23:28   #2067
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor ninja666xx Pregled postova
accelero je možda mrvicu bolji od thermala, ali teško za osjetiti cca nekih 1-2 stupanj (sve zavisi). Tak da onda najbolje kupi thermalright-a i stavi neki vent koji radi dobar propuh i ima static pressure, ako uzimaš u linksu uzmi kao best buy artic cooling f12 120mm 1250rpm ili sharkoon system fan M on ima 1700rpm i super će obavljati posao, a baš ako patiš na nešto više onda scythe s-flex ili slip stream 1900 i neki potenciometar na njega ili skuplje varijante kao noctua ili noise blocker ali ti to povećava cijenu za nekih 150 kn, a sad nećeš skužiti razliku između u temperaturama kojeg god uzmeš, bitno da tjera zrak.
Imam već dva slip streama u kompu, jedan na kućištu i jedan na thermalright 120 extreme-u i dosta su dobri tako da bi moga uzet taj ali sumnjam da će mi trebat potenciometri, možda ako budem dizao napone ali neznam bi li uopće koristio ovaj riva tuner pošto nije izašao update za njega od 2009 godine + javlja mi da nije kompatibilan sa ovom verzijom forcewarea koju imam instaliranu
R@zzoR je offline   Reply With Quote