Toliko ste popljuvali igru da me bilo strah iti probat
Ne znan, možda ste puno očekivali pa se razočarali, dok sam ja imao dosta manja očekivanja pa se nisan uopće razočarao, naprotiv igra mi je ok. Grafika je odlična (jedino mi ide na kurac ona agentica koja je baš ružna

), igrivost mi je ok, sva pravila i ostale đinđe-minđe osin SC te kruga zagrijavanja su tu, simulacija nije ala rFactor (niti je uopće bilo planirano da bude) ali je imho dosta realnije nego NFS/DIRT/GRID.
Ne znan kakvi ste vi maheri ako se ne možete zavrtit ili izletjet, ali bogami ja kad isključim sva pomagala itekako letam okolo, iako iman dosta odvoženih kilometara u nogama iz GTRa koji je realniji od ovoga bar x2.
Zamjerka su bugovi...jer bi meni osobno igra bila bolja bar 30% da nema svega ovoga...al valjda poprave to...
Ono zaustavljanje u boksovima (koje se doduše da rješit kasnijim ili ranijim odlaskom u boks), kazne po stazi i kad si kriv i kad nisi, ubrzavanje AI pri kraju kad bi po zdravoj logici trebao bit samo sporiji i sporiji,...
Nego ono šta me još najviše dotuklo jer mi jebe igrivost je to šta sam prvu utrku (s volanom) igrao na
"proffesional" modu težine AI-a i bez problema bio prvi.
Doduše od assists sam upalija
traction control na medium , dok se malo na priviknem (ipak formulu nisan igrao 2,3 godine, a bogami nisan ni GTR preko godine) i auto šaltanje i sa ne bogzna kakvom vožnjom sam sa 24 mjesta na gridu došao prvi na kraju

Šta mi je malko bezveze, jer vozin Lotus koji bi morao bit sporiji par sekundi po krugu unatoč toj
"stabilnosti" koja mi i ne daje puno sekundi (tisućinki) po krugu nego me čisto zadrži na stazi kad malo pretjeram sa komandama... Ne znan...pari mi da će mi to ubit igrivost skroz ako
"legend" nije bar 50% teži, a čisto sumnjam da je...
Al šta je tu je, priviknem se pa ugasim
traction control, možda bude teže kad se svako 3 kruga izvrtim
Sve u svemu ja zadovoljan...nek rješe bugove sa nekim brzinskim patcom (ne kao SEGA Emipre TW koji je zakrpan godinu dana nakon izlaska

) i prezadovoljan

A kad me uhvati volja za nečim realnijim tu je rfactor, GTR,...