Tema: H4 Žarulje
View Single Post
Staro 04.10.2010., 17:42   #54
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Čajna xenon je onak, govno koje samo smeta drugima u prometu.
Loše vidiš po noći?
Posjeti okulistu.
Često vam pregaraju žarulje?
Posjetite autoelektričara.
Xenon-HID kitovi od od parsto kuna su NELEGALNE prerade na farovima vozila.
STP nebi smio niti jedno vozilo koje ih ima ugrađene pustiti na tehničkom.
Zašto? Jer čajna ksenon kitovi ne zadovoljavaju ECE homologacije, koje je RH uredno preuzela
i ugradila u zakonske propise o tehničkom pregledu vozila.
Da,mo'š si mislit...ja sam sebi naručio xenone HB4 i sve me izašlo 330kn,iz Kine...preko ebaya,ambalaža na talijanskom jeziku pripremljeno za talijansko tržište (EU),direkt iz tvornice dobio.Ima sve certifikate na ambalaži.

I to bez leće ih imam...savršeno svijetli i nikome ne smeta...xenon bez leće smeta samo ako je na starijem autu,starijem faru...ja sebi fino mogu "naštelat" koliko dugo i koliko široko želim da svjetli,elektronski iz auta...

A sad dali je to nelegalno ili ne uopce me ne zanima,u ovoj zemlji je na vrhu vlasti previše toga nelegalnog da bi ja glumio nekog sveca...uredno prolazim tehnički,uredno se vozim po EU...

Tako da nemoj generalno molim te...za 330kn (carina+pdv u cijeni) već 2 godine se vozim s 6000k xenonima bez greške,svjetli jednako kao i philipsov od 400 eura

Što se tiče razile halogena - xenon,ogromna,uopće ne koristim duga svjetla...i još jednom napominjem,niti jedan auto mi nije zablendao,niti mi se ijedan poznanik požalio da mu smeta...