View Single Post
Staro 04.10.2010., 16:24   #183
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Upravo to i je bit da nije stvar samo u držanju smjera i r1 trčanja
Šutevi izvana meni idu sasvim normalno, fino počnu padat na 5-10m prije gola i idu u ili pod prečku.

Neki prekršaji jesu ajmo reć čudni ali ne u tolikoj mjeri koliko se ovdje priča, kao da nema igre nego 90 minuta samo prekršaji, ja koliko sam igrao imam prosjek od 10ak faula na cijeloj tekmi.

I što, ako je tebi fifa superduper igra onda je igraj i uživaj, ja neću jer mi je glupa, prozirna i prejednostavna kao i svaka do sada. Totalno predvidljiva igra i totalno isti način i princip igre kao u svakoj mutavoj fifi do sada. Instalirao, igrao par sati i zaključio da se ništa nije promijenilo i amen za mene.
A za pes 2011 pc verziju ne znam, možda ja i vi pljuvači pes-a ne igramo istu igru
tocno to, ali bas u slovo

i samo jedan mali primjer, frend koji nema veze snogometom ili igranja istog (na kompu) i u par navrata kad smo igrali pes nije se mogao sastat sa loptom, povezat bilo kakvo dodavanje, o nekakvom udarcu prema golu moglo je biti rijeci samo ako zapuca sa svoje polovice terena.... dok u ovoj novoj fifi (koja je koncepcijski ostala na nivou one iz 1994 god) je najnormalnije baratao pasovima, pa i zabio gol.... FIFA 11 ili bilo koja druga je po meni za djecu između 3mjeseca do 8 god. Sve iznad toga je uvreda
sh0kre je offline   Reply With Quote