View Single Post
Staro 04.10.2010., 15:17   #181
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
probao demo pesa i demo fife na ps3.

obe fuce su ok i imaju svoje prednosti i mane...

fifa je prilično brža i dinamičnija ali na kraju se sve svede na napucavanje i trku ko da igram mali nogomet u dvorani......igrači isto čudno vode loptu, neprirodno.....fizika lopte je prilično loša, animacije padova i sl su prilično dobre, grafika je daleko bolje nego pes, igrači izgledaju prirodnije

pes više polaže na kombinatoriku, sporiji je i zahtjevniji sa novim sistemom dodavanja, koji mi se ispočetka nije svidio i traži privikavanja ali kad probaš fifu nakon toga onda skužiš kak je to dobra stvar, netko je rekao da igrači trče ko naguženi nojevi i to je točno, iako bolje nego prijašnjih godina i dalje izgledaju preukočeno, grafika nije na današnjim standardima, isto kao i zvuk. fizika daleko od idealna, ali bolja nego do sada, centaršutevi sa strane prelako prolaze...

suma sumarum - igre su prilično različite i svaka ima neke svoje adute, očito je da ne ciljaju na istu publiku, onaj tko voli fifu sigurno neće igrati pes i obratno

moje je mišljenje da je pes bolja interpretacija pravog nogometa i ove zime će se ponovo haklat pes.
glista je offline   Reply With Quote