View Single Post
Staro 04.10.2010., 13:24   #179
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Danko86 Pregled postova
@jopis - itekako ja znam igrat i igro sam pesa od issa sa ps1. ne kažem da je faul kod uklizavanja, nego ako držiš "x" ili "kvadrat" tako da oznacieni igrac i suigraci rade pritisak na protivnicke.

i o cemu ti pricas da treba znat vodit loptu i trčat?!?!
nije ovo jebote real life finale lige prvaka nego je jebeni joystick u rukama i držanje smjera i R1 trčanja. koju znanost izmisljas od tog?
suigrači su preretardirani, ovo sto mamut kaže, vecina suteva putuje po pravcu preko gola, igrači su pretrompavi, pretromi, pes mi je do sad bio zabava, nije imo bas veze sa simulacijom, al ove godine oce ganjat neku simulaciju i gadno suxa u tom..

majkemi moje nikad neću skužit takve fanboye, koji svim silama brane nešto, ko da ti konami plaća bokte. pes je do 2008. godine bio kralj nogometa na konzolama, zadnje 3 godine je fifa i gotovo. bio je kralj do prosle godine na pc-u, al od sad vise ne..

meni je uvijek pes bio debelo draži, al daj ono, otvori oci, budi realan.

Upravo to i je bit da nije stvar samo u držanju smjera i r1 trčanja
Šutevi izvana meni idu sasvim normalno, fino počnu padat na 5-10m prije gola i idu u ili pod prečku.

Neki prekršaji jesu ajmo reć čudni ali ne u tolikoj mjeri koliko se ovdje priča, kao da nema igre nego 90 minuta samo prekršaji, ja koliko sam igrao imam prosjek od 10ak faula na cijeloj tekmi.

I što, ako je tebi fifa superduper igra onda je igraj i uživaj, ja neću jer mi je glupa, prozirna i prejednostavna kao i svaka do sada. Totalno predvidljiva igra i totalno isti način i princip igre kao u svakoj mutavoj fifi do sada. Instalirao, igrao par sati i zaključio da se ništa nije promijenilo i amen za mene.
A za pes 2011 pc verziju ne znam, možda ja i vi pljuvači pes-a ne igramo istu igru