View Single Post
Staro 04.10.2010., 10:25   #6
Igor Volkin
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor driftwood Pregled postova
Ako bi snimao samo naše kanale, ima jeftino rješenje.
Fino kupi dvb-t receiver, njega spoji na postojeći dvd recorder i kad ti se nešto snima uključi dvb-t rec i snimaj, a na tv-u gledaj što želiš.

"Nedostatak" kod ovih sa PVR funkcijom je što svi snimaju u .ts formatu, pa ako išta želiš napraviti sa tim videom prvo ga moraš konvertirati, što i nije baš najsretnije rješenje. Uostalom kupi jednog sa pvr funkcijom pa možeš kombinirati snimanje na usb, odnosno na dvd recorder.
hmm, dvb-t receiver spojen s postojecim dvd rekorderom kao rjesenje mi se ne svidja bas. kod programiranog snimanja morao bi receiver biti upaljen, a ne znam ni kako bi se rjesio problem programiranog snimanja na vise kanala.

da li dvb-t receiveri s PVR funkcijom imaju podrzano programirano snimanje preko EPG-a ili samo vremenski?

mislim da mi trebaju preporuke konkretnih modela i, osobito, osobni dojmovi pa cu zguglati tehnicke karakteristike i odabrati nesto. tehnicke karakteristike su jedno, a koliko ih uredjaj dobro odradjuje se moze saznati samo preko recenzija i dojmova ljudi koji imaju uredjaj.
Igor Volkin je offline   Reply With Quote