Tema: F1 2010
View Single Post
Staro 04.10.2010., 08:54   #431
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Rider69 Pregled postova
Pozz ekipa
Jedino što nisam našao i nemogu skužiti di mogu mjenjati postavke spojlera u toku utrke jer mi ovaj iz boxa stalno javlja ako ja malo trknem da to promjenim a ja ne mogu, gledao sam ali nula bodova?! I što nemogu vidjeti koliko još novih guma imam, a gledao sam sada na youtubu da piše sve npr. 4/6 itd...?!

Pa ako mi netko može pomoći kako šta da napravim i gdje mogu mjenjati te postavke za volan (da mogu si rihtati spojler itd u toku utrke)jer u postavkama ne mogu/ne da!!
Vezano uz postavke spojlera u toku utrke (a tu su još i opcija za postavke motora i guma pri sljedećem odlasku u boks) - to si moraš složiti pod quick menu tipkama. G25 nema tolko tipki na samom volanu, pa ti je to možda na onom djelu di ti mjenjač, ili ti ni nije konfigurirano po defaultu.
Ovdje ti je kak sam ja to rješio na svom Logitech DFP-u, pa ako se kužiš u to, si namjestiš za svoj volan.

Kaj se tiče guma, mora ti biti uključena opcija Tire Simulation da moreš vidjeti koliko ti je guma ostalo, i u kojem su stanju u %.

Na expert težini bi to za gume trebalo biti uključeno, i nakon toga ti sigurno nebude više tak lako s Virginom u utrci dok malo potrošiš gume, a i upitno je koje si postavke stavio za težinu AI.
TheBEaST je offline   Reply With Quote