Citiraj:
Autor Vuco
Jel se može snimati jedan program, a gledati drugi ? Samo me još to zanima.
|
ovo je naravno moguce, ALI kod receivera koji ima 2! tunera, dakle, 2 tunera, otprilike 2x cijena.... barem koliko ja znam. A da li iznad navedeni reciver ima 2 tunera, ovako na prvu nema, ali to neka potvrde oni koji ga imaju...
sto se pak tice ovog nytroboxa 4001T USB ne mogu vam sada pogledati koji su parametri da divx super radi.? Zašto jer radim.
E da upozorenje! nemojte se navuci samo na taj nytrobox, naime, pogotovo ovi koji su u zg ili okolo, provjerite da ne lovite signal iz slovenije! jer ako ga lovite, sa nytroboxom te slovenske programe mozete zaboraviti, dakle, ja da danas kupujem, a ne kupujem jer sam među prvima izgubio signal, kupio bi neki best buy hd receiver, samo zbog slovenije, jer se kod mene moze uloviti i slovenski signal, kojeg ponavljam, na nytroboxu ne možete vidjeti i to je po meni največa mana nytroboxa (ove divixe, budete gledali mozda prvi mjesec, a kasnije više niti jedan, nije to to, jer ponekad kad se pritisne pauza, film krene od starta, jer ipak je to hardwerski vrlo vrlo slaba 'kutijica')