View Single Post
Staro 04.10.2010., 01:56   #11
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor ONeill Pregled postova
Hardware će se razvijati kako je i dosad. No cloud computing će biti zanimljiv iako će se i tu postavljati pitanja privatnosti.

Slazem se.. Naravno da ce i takva tehnologija "dobro" posluziti ljudima za shareanje razno-raznih sadrzaja ali ja osobno nikad nebi drza svoje podatke na nekom serveru di su dostupni svakojakim znatizeljnim glavicama...
Sto se pak tice 3d-a i gurkanje istog u svakakve uredjaje, naravno da se radi o lovi.. Pa ljudi moji, ko vam kaze da nije u soldima sve, taj laze (i lezi na milionima naravno).. Marketing radi cuda a pogotovo kad uspije
izazvati onaj "hype" osjecaj kod kupaca i natjera iste da pomahnitalo kupuju (vecinom nepotrebne) stvari... Nista novo zapravo, samo jos jedna u nizu "novih stvari".
Procesori, hmm.. Imho, postajat ce sve "manji" i hladniji te sve jaci i jaci.. Naravno imat ce i sve vise mogucnosti tj. integriranih sklopova poput danas vec poznatih grafickih jezgri itd..
Ali ipak mislim da nikad (barem ne za 10-20 god) nece "otirati" grafe iz postojanja.. Mora tu proci jos jedan duzi niz godina (te par revolucionarnih otkrica) da ljudi uspiju tako mocne grafe buducnosti strpati u pakiranje cpu-a..