View Single Post
Staro 04.10.2010., 01:54   #175
zvone07
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2008
Dakle, evo i od mene par dojmova u vezi igre. Večeras sam pokušao s frendom doživjeti fenomen zvan PES (žao mi je što na pokušaju nije i ostalo), igri sam htio dati šansu kao bivši pes-oljubac (do 6. naravno), (žao mi je što ovo moram staviti u isti kontekst sa igrama a pogotovo sa Pes-om 6). Samo da napomenem da je igrano na top player težini.

Prvo ali nikako ne i posljednje: kod centaršuta protivnički igrač nikada, ali nikada neće pokušati blokirati ubačaj, nego će se glupo odmaknut i dozvolit ubačaj...WTF?? A kad smo već kod ubačaja, na istoj poziciji lažnjake možeš lupat do preksutra, i majstor jasno ne napada...WTF br.2

Drugo i nikako manje važno: kada komp šalje through pass kroz sredinu, u većini slučajeva ga je nemoguće blokirat, jednostavno ne možeš kontrolirat svog obrambenog igrača...

Treće, još uvijek nema sreće: Visoke lopte poslane sa L1 i krugom uvijek pogađaju suigrača u trepavicu (ma kolko god on bio zatvoren protivničkim igračima, izvući će se a ovi će ostat stajat...)

Četvrto, uz pokušaj privođenja ovog teksta kraju, ali se nažalost ne nazire: Udarci bez ikakve pripreme (kad stisneš tipku on ga mazne, iz koljena onak, realno..), pasovi sa istim identičnim animacijama (npr. bit će ista animacija dodavanja kod igrača bez obzira kolko ti stisneš tipku, samo lopta jače ide...WTF)!

Peto, prođe ljeto, i dočekasmo i to pseto: AI je tolko i nevjerojatno glup da je svaki dodatni komentar suvišan (naravno kako kod suigrača tako i kod protivnika)..

I za kraj šesto, PES pod suncem nema mjesto: Finte izgledaju izrazito loše (u usporedbi s fifom), glinene face, drvene strukture igrača, kameni dresovi...fizika same lopte je neoprostiva.. Trk igrača je još uvijek ko u nagužena noja...

To je moj mali osvrt na ovo još jedno posprdno izdanje.. Kolko god se trudio pozitivne strane nemogu naći.. I bez uvrede, ali stvarno nemogu ostati ravnodušan na ove postove o tome kako su vidljiva poboljšanja i neznam kaj. Pa zar ljudi ne vide da ovo nema nikakve, ama baš nikakve veze s nogometom??!!
zvone07 je offline   Reply With Quote