View Single Post
Staro 03.10.2010., 23:12   #174
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Rekao sam i ponavljam - zabava je ako znaš igrati, što očito ne znaš jer da znaš kako se trči sa loptom ne bi ti nikako bila obrana od twentea bila brža od messia ili ville, a i to da igraš sa barcom protiv twentea mi dovoljno govori o vještini baratanja pesom i gamepadom. NHF, ali tak je. A što se tiče objeda na moj račun, bshit - ja se s pesom uvijek zabavljam, pogotovo zato što je meni bit pesa igranje protiv frendova, a ne nabijanje twentea s kojim vjerovatno komp upravlja sa barcom
A to da sam zgubidan, ja tebe nisam vrijeđao, ja pošteno radim svoj posao 8 sati svaki dan, igram tenis u slobodno vrijeme, popravljam tuđe kompove i laptope isto tako u svoje 'slobodno vrijeme', bicikliram, fotografiram, imam x petsa u kući itd itd. Nisam ti ja neki hebeni balo čovječe, ja samo već 10ak godina špilam pes i uživam u njemu. To što ti nisi karakter da se dovoljno posvetiš nekoj igri da je stvarno naučiš to nije moj problem ni razlog da me vrijeđaš ako sam ti rekao da je ne znaš igrati
Ti si prvi počeo sa kenjažom, tako da oladi malo. nastavi uživati u svom životu i PES-u. a mene pusti da krepam u neznanju PES-a i tako što nikada nisam shvatio ovu fenomenalnu igru (sarkazam mod off).
To kao da ja u STALKER temama kažem ekipi da nema pojima ako popljuje igru ili ako nešto ne zna naći ili riješiti, a mislim da sam sva 3 nastavka rasčetvorio i znam gdje se koji krtičnjak nalazi nikome nisam rekao da je problem u igraču jer se nije posvetio igri ili ovo što si ti rekao meni, a ne da mu je igra možda glupa jer ako je meni super, mora biti i svima ostalima. Ko misli suprotno, taj je nije dobro otkrio. OK. A sada EOD i doviđenja. Predlažem EOD jerbo će bit bannova, a ne trebaju ni tebi ni meni.

Da podvučem, meni se ovaj PES ni najmanje ne sviđa. I mojih postova u ovoj temi više nema.
Brko je offline   Reply With Quote