View Single Post
Staro 03.10.2010., 21:10   #172
okarm
Premium

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Imaš player menu kad odabereš tog igrača kojem želiš promjeniti ulogu, i onda odabereš player role i tu biraš što želiš - npr cmf, dmf, amf i tako to, ovisno od pozicije za koju je to potrebno. Imena možeš isključit u gamepad meniju čini mi se, meni ne smeta pa nisam tražio ali tam je ako se ne varam, ako je potrebno potražit ću točno.

Što će ti uopće strategija u igri? Dobro je postavi u game planu i neće ti ni trebat tokom igre. A ako si baš zapeo, logično je da se to mijenja kad je prekid, dakle aut, faul, i sl. zato je to tako.
je.. skuzio sam ovo za player role... nisam jos naviknuo na meni pa nisam skuzio odmah..

A strategija u igri.. pa to mi je jedna od vaznijih stvari... pes bez toga nije pes... A mjenjanje strategije za vrijeme prekida nema smisla..
npr. namjestanje offside zamke, pa brzo otvaranje R/LWF-a po boku za kontru, svi u napad na korner pa svi u obranu nakon njega ako se izgubi lopta, itd... to su sve potezi koje vuces u sekundi dok traje akcija i to ne mozes namjestiti prije tekme jer ne moze komp znat sto ti mislis u odredjenom trenutku akcije... protiv kompa jos i mozes nekako i bez strategija u igri, ali ako igras protiv osobe koja zna igrat, nemas sanse...

Osobno su mi te strategije vaznije od finti i driblinga
okarm je offline   Reply With Quote