gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Autor Drug Brko
nemam pametnijeg posla nego da me neki zgubidan razvali u PES-u i to 200km od mog grada  ne hvala. BTW, meni se igra ne sviđa. Ja se uz igru želim opustiti i zabaviti a ne se baviti njezinim sranjima. Više zabave je bilo u 2010. nego u sada ovoj novoj. Nisam govorio o lopti u for već o tome kako obrambeni stižu sve živo i neživo od lopti, ono, obrana twentea brža od messia i ville u usporednom trčanju, yea right
Igra je možda fana super-uber-kewl, no eto, meni je razočaranje. a tebi želim sreću u turnirima, nadam se da će ti se sati i sati pred PES-om isplatiti jednog dana  NHF. nisam znao da se ne smije imati svoje mišljenje...
BTW, u cijeloj ovoj priči, jel neko skužio Dinamov grb  ima onu hajdukovu foru sa onim krugom i godinama 1911-2011 sa dvije zvijezdice. neko je grdno usro to 
|
Rekao sam i ponavljam - zabava je ako znaš igrati, što očito ne znaš jer da znaš kako se trči sa loptom ne bi ti nikako bila obrana od twentea bila brža od messia ili ville, a i to da igraš sa barcom protiv twentea mi dovoljno govori o vještini baratanja pesom i gamepadom. NHF, ali tak je. A što se tiče objeda na moj račun, bshit - ja se s pesom uvijek zabavljam, pogotovo zato što je meni bit pesa igranje protiv frendova, a ne nabijanje twentea s kojim vjerovatno komp upravlja sa barcom 
A to da sam zgubidan, ja tebe nisam vrijeđao, ja pošteno radim svoj posao 8 sati svaki dan, igram tenis u slobodno vrijeme, popravljam tuđe kompove i laptope isto tako u svoje 'slobodno vrijeme', bicikliram, fotografiram, imam x petsa u kući itd itd. Nisam ti ja neki hebeni balo čovječe, ja samo već 10ak godina špilam pes i uživam u njemu. To što ti nisi karakter da se dovoljno posvetiš nekoj igri da je stvarno naučiš to nije moj problem ni razlog da me vrijeđaš ako sam ti rekao da je ne znaš igrati
Citiraj:
Autor Danko86
vi niste normalni. ovaj pes zadnji je takvo sranje da je to nemoguce. oce napravit nesto kao najrealnije, da ne pada puno golova, al na koji nacin to postižu. na nacin da je svaki kontakt faul. da messi nemože doc do gola s loptom jer ga stigne neki sakati obrambeni (iako je u startu imo 5 m prednosti), da igraci krepavaju i sto je najbolje da je AI igračima na razini trogodišnjeg djeteta, nebi utrčavali da su bog..
uhvatite se nove fife pa pricajte sta je dobro. da nebude zabune meni su sve fife suxale do sad, bio sam ogroman PESoljubac, al ovo stvarno nema veze sa mozgom.
|
Ne drobi gluposti. Nije svaki kontakt faul, šta briješ ti, pa ja tek sad i pizdim što mi pol remplanja i odgurivanja (mislim logično je ali kad igraš svašta ti smeta u žaru borbe) ombrambenih, ono tipa idem s patom prema obrambenima a frend uleti u remplanje sa aggerom i odgura me tako da pato padne i nikom ništ - i takvih ima 100 kvazi faula koji se ne sude, uklizavanja se točno daju putem replaya vidjeti je li faul ili nije (jer ne sudi nikad svako uklizavanje faul, samo ona koja su prvo po nogama pa onda na loptu - opet logično i ispravno). Obrambeni ne može stić u parallel runu napadača koji ima veći speed i acceleration, ne ako znaš kako se trči brzo dok imaš loptu u nogama. Napadači utrčavaju vrhunski ako im postaviš dobro u formacijskim postavkama te detalje.
Mislim dajte ekipa prvo naučite igrat i naučite osnove pes-a pa onda komentirajte a ne pisat ovakve nebuloze, hebemu pa jeste vi odigrali uopće 5 tekmi novog pes-a????
Citiraj:
Autor okarm
Evo, nocas instalirao pa malo igrao i neke stvari mi nisu jasne...
Kad radim formaciju, kako odabrati hoce li mi igrac na centru biti recimo CMF ili AMF? prije se to moglo vrlo lako, i odmah se vidjelo kolike ocjeni ima na kojoj poziciji... ovdje to nisam skuzio
U igri, kako iskljuciti da suparnicki igraci iznad glava nemaju imena? Nadam se da se to moze nekako.. ili da se imena presele dolje u bar kao u ranijim verzijama ili da se iskljuci totalno.. jer ovako je vrlo iritirajuce..
I trece, sto me najvise smeta.. odabir strategije u igri.. prije je bilo sa lijevim trigerom, a sad je sa select... ne znam koji je idiot to stavio na select jer da bi stisnuo select moras maknut palac sa D-pada ili gljive, sto znaci da tjekom akcije ne mozes promjeniti strategiju, osim ako ne stanes sa igracem... nadam se da se to moze promjeniti jer ovako je totalna banana....
Inace sto se tice igre cini mi se OK, uostalom svaki pes je na pocetku takav dok se ekipa ne navikne
|
Imaš player menu kad odabereš tog igrača kojem želiš promjeniti ulogu, i onda odabereš player role i tu biraš što želiš - npr cmf, dmf, amf i tako to, ovisno od pozicije za koju je to potrebno. Imena možeš isključit u gamepad meniju čini mi se, meni ne smeta pa nisam tražio ali tam je ako se ne varam, ako je potrebno potražit ću točno.
Što će ti uopće strategija u igri? Dobro je postavi u game planu i neće ti ni trebat tokom igre. A ako si baš zapeo, logično je da se to mijenja kad je prekid, dakle aut, faul, i sl. zato je to tako.
Citiraj:
Autor mamutarka
što se tiče micanja imena, to te pita kad prvi put upališ igru..ako hoćeš da te opet pita ja sam u my documents izbrisao konami folder i onda me opet pitalo i tamo sam isključio, ali isključi samo tvoja imena, protivnička ostaju..debilno
onda još jedna stvar..igram s real madridom i svaki udarac 15-20 metara, ide preko gola...stisnem šut na milisekundu, 2milimetra napuni i lopta ode preko gola...užasno loše napravljeno po meni
|
Jel ti briješ o demo-u ili o full igri? U full igri je šut izvana sasvim normalan, kao i dosad, u demo-u je bio taj bug, namjerno ili ne, nemam pojma. Ja sam igrao sa 10ak klubova dosada i sa svima je šut izvana najnormalniji.